Levertijd

Uw bestelling wordt binnen 1-2 werkdagen vervaardigd en verstuurd naar het door u opgegeven adres. Spoedbestelling? U kunt ons altijd bellen zodat wij een nog snellere leverdatum kunnen bespreken. Het is ook mogelijk uw bestelling bij ons af te halen in Maasdijk.

Het kraamcadeau wordt altijd feestelijk ingepakt en verzonden. De verzendkosten voor brievenbuspost bedraagt € 3,95, voor pakketpost € 5,95 de verzendkosten worden direct weergegeven in uw winkelmand. Indien uw voor meer dan € 49,85 besteld dan vervallen de verzendkosten.

Verzenden naar de kersverse ouders

Bent u niet in de gelegenheid om zelf op kraamvisite te gaan? U kunt dan tijdens het bestelproces het afleveradres opgeven van de kersverse ouders. Wij pakken uw kraamcadeau altijd feestelijk in en doen er een kaartje bij met een persoonlijke groet die u ons kunt opgeven. Als extra service sturen wij u per mail een foto van het kraamcadeau zodat u ook kunt zien hoe leuk uw kraamcadeau geworden is.

Uw kraamcadeau versturen wij via DHL. Van ons ontvangt u een mail met daarin een Track & Trace code, zo kunt u de status van het pakketje volgen.