Rompers met bedrukking naam

Baby romper met bedrukte naam en afbeelding

Meer details€ 13,95

Persoonlijke Wensen

Svp invullen, opslaan, daarna in de winkelwagen


loader

Meer informatie

Een leuk gekleurde baby romper die wij bedrukken met naam, geboortedatum, tekst en afbeelding in verschiilende kleuren. U kunt zelf uw keuze maken of U alleen een naam erop wilt laten bedrukken of een, afbeelding. Het wordt zeker een origineel geboortecadeau, verjaardagscadeau of voor welke gelegenheid dan ook!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en de maten 56 t/m 92

 

Materiaal

100% katoen Envelop halsopening, 3 drukkers (nikkelvrij) aan onderkant.  


Maattabel van pasgeboren baby en kind


Baby

Wij hebben voor u een tabel die u op weg kan helpen om de maat van de baby te kiezen. Naast de leeftijd is natuurlijk ook de bouw van de pasgeboren baby belangrijk. Op een geboortekaartje staat meestal de lengte en het gewicht van de baby vermeld. Houdt u dan de lengte aan voor de maat en kies 1 maatje groter als het geboortegewicht van de baby boven 3500 gram ligt.

 

Kind

Voor een kind is natuurlijk de bouw ook belangrijk voor het kiezen van een juiste maat.  Indien het kind groter is dan gemiddeld kies dan 1 maat groter.

 

Natuurlijk is iedere baby en kind anders, dus het is mogelijk dat ze iets van de tabel afwijken. Het is dus ook niet gemakkelijk om u van de juist maat informatie te voorzien, maar met de tabel heeft u in ieder geval enige houvast. En zoals de meesten weten “ beter te groot dan te klein”