Kinder t-shirt

Peuter kinder t-shirt met afbeelding in allerlei kleuren.

Meer details€ 10,00

Persoonlijke Wensen

Svp invullen, opslaan, daarna in de winkelwagen


loader

Meer informatie

Een leuk gekleurde kinder tshirt met standaard bedrukking. Een leuk kraamcadeau, of een verjaardagscadeau of misschien wel erg leuk om een zwangerschap bekend te maken aan vrienden en familie.

Een shirt met korte mouw kun je voor elk jaargetijde geven want in de koudere dagen kan deze over een romper met lange mouw of een shirt met lange mouw, dit staat ook heel leuk en stoer!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en de maten van maat 68 tm 164

Maat 68 en 80 met 2 knoopjes op linker schouder makkelijk voor bij het aan en uit trekken..

Vanaf de maat 104 t/m 164  hebben wij ook een meisjes model tshirts, dit houdt in dat het klein getailleerd model is en heeft een korter mouwtje.

 

Materiaal

100% katoen 

Maattabel van pasgeboren baby en kind

Baby

Wij hebben voor u een tabel die u op weg kan helpen om de maat van de baby te kiezen. Naast de leeftijd is natuurlijk ook de bouw van de pasgeboren baby belangrijk. Op een geboortekaartje staat meestal de lengte en het gewicht van de baby vermeld. Houdt u dan de lengte aan voor de maat en kies 1 maatje groter als het geboortegewicht van de baby boven 3500 gram ligt.

 

Kind

Voor een kind is natuurlijk de bouw ook belangrijk voor het kiezen van een juiste maat.  Indien het kind groter is dan gemiddeld kies dan 1 maat groter.

 

Natuurlijk is iedere baby en kind anders, dus het is mogelijk dat ze iets van de tabel afwijken. Het is dus ook niet gemakkelijk om u van de juist maat informatie te voorzien, maar met de tabel heeft u in ieder geval enige houvast. En zoals de meesten weten “ beter te groot dan te klein”